"Autorijscholen in heel nederland !"

Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
Advertentie via iMailo

"Spoed opleiding "

Wil je op een snelle manier je rijbewijs halen, kies dan voor een spoedopleiding van Autorijschool Kennedy !  In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij onze rijschool een spoedopleiding die op jou persoonlijk is afgestemd, een spoedopleiding op maat. De procedure voor een spoedopleiding is als volgt :

rijtjeshuis
 

Allereerst doe je een intake van 120 minuten. In deze intake gaat de instructeur met je rijden. In de evaluatie krijg je van de instructeur te horen welke rijopleiding het beste bij je past en hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Bij Autorijschool Kennedy verzorgen we de volgende spoedopleidingen.

 - Spoedopleiding in 10 dagen.
 - Spoedopleiding in 3 weken.
 - Compactopleiding.

Bij deze opleidingen wordt je in 10 dagen of 3 weken opgeleid voor het B-rijbewijs. De eerste week en de maandag van de daarop volgende week wordt je optimaal voorbereid. Op de dinsdag tijdens de tweede week ga je de Tussentijdse Toets doen bij het CBR. Deze toets is een soort proefexamen die je bij de examinator doet, die je later ook krijgt bij het CBR examen. Na de Tussentijdse Toets krijg je van de examinator te horen wat je eventueel nog beter moet doen. Samen met je instructeur ga je dan in je resterende autorijlessen de puntjes op de i zetten, om zo goed mogelijk voorbereid naar het examen toe te gaan.

 


 

 

 

Lees reacties van mensen die u voor gingen.

"Mooie site !"

"Het heeft mij veel geld bespaard "

"In 1 keer geslaagd !!!!! bedankt voor de tips !"

"Een perfect uitkomst, zeker een aanrader!"

"Toppie, ga zo door !"

 

 

 

 

 

 

autorijschool
© copyright protected by BD Productions
  drenthe fries   Flevo gelderland groningen limburg noord-brabant   noord-holland overijssel utrecht zeeland zuid-holland