Warm ;
-Albondiga’s (kleine gehaktballetjes in saus van tomaten en pepers
)
-Pinchos (kleine vleesspiesjes)
-
Gamba’s al Ajillo (garnalen met knoflook in chilisaus)
-Pollo en salsa ( piri piri kippenpootje)
-Tortilla Espana (Spaanse aardappelomelet)
-Gemarineerde champignons uit de oven
Koud
-Koude tapas Bandorillas (mini spiesjes van b.v. vis, olijven, groente)-Pimientos in vinaigrette
-Gemarineerde sardines
-Gemarineerde olijven met kappertjessaus
-Tomaat gevuld met garnalen in groene mayonaise en kappertjes
-Eieren gevuld met zalm
Salades
-Ensaladilla (aardappelsalade met rundvlees en paprika)
-Ensaladilla Canaria (aardappelsalade met tonijn en kappertjes)
-Ensalada Andaluz (frisse rauwkost met rode ui, paprika en olijven)
-Zilverui in sherry azijn
-Begeleidt met aiolie, tapenade en stokbrood