|
|
Warm en koud Buffet |
Een tweetal voorstellen, waarvan u gaat watertanden.
Voor de volledigheid melden wij u nogmaals dat dit maar een een paar voorstellen zijn van de vele buffetten. Het zou een onoverzichtelijk geheel worden als we alle buffetten hier zouden vermelden. Bij het lezen van onderstaand buffet krijgt u misschien al een beetje "water in de mond".
The Dutch Experience
Koud
Gerookte IJsselmeerpaling
Cocktail van Noordzee vis met een sherry-cocktailsaus
Hollandse maatjes haring met Amsterdams zuur
Salade van Opperdoes aardappelen, boerenham, krokante spekreepjes en bieslook
Gebraden lamsham met aspergesalade
Barneveldse kipsalade op basis van gerookte kip
Goudse kaassalade met drie kleuren paprika
Gemarineerde Limburgse grotchampignons
Warm
Ovenschotel met kabeljauw, spinazie en luchtige aardappelpuree gegratineerd met piKoudttige Goudse kaas
Sukade sudderlapje in eigen jus gegaard, afgeblust met Oud Bruin.
Frans
Een presentatie van onder andere gerookte zalm, forel en makreel
Salade Niçoise, tonijnsalade met groene boontjes en gekookt ei
Elzasser zuurkoolsalade met boerenham
Verschillende soorten Franse patés met champignons, truffel en pistachenootjes
Grove boerensalade met croutons en kruidendressing
Salade met Roquefort en gekonfijte vijgen
Warm
Gebakken zalmfilet met bearnaisesaus Lamshachée met sjalotjes in rode wijn gestoofd
|
|
|
|