Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
Header image koopwoning  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier
 
 
 
Hypotheek en een woning kopen

Een hypotheek is een geldlening met een onroerend goed (meestal: een huis) als onderpand.

De persoon die het geld van de lening ontvangt, heet officieel de hypotheekgever, en de partij die de lening verstrekt, is de hypotheeknemer. (Je hoort echter ook wel zeggen: "Ik neem een hypotheek op mijn huis" waar de spreker eigenlijk bedoelt: "Ik geef een hypotheek".)

Een huis is een waardevast object dat naar verwachting in de loop der jaren alleen maar in waarde zal toenemen.

Anders dan bij leningen waar geen onderpand tegenover staat, zal een geldverstrekker graag zaken met u doen als u een hypotheek voor uw woning nodig hebt.

Hou dit in gedachten als u een gesprek aangaat met een bemiddelaar in hypotheken of met een bank.

Als uw inkomen in redelijke verhouding staat tot de gewenste lening, kunt u heel veel eisen stellen aan de geldverstrekker. Het is bijvoorbeeld niet altijd noodzakelijk om allerlei dure levensverzekeringen aan de hypotheek te koppelen!

Consumentenbond: hoogste score voor OpbouwHypotheek Iemand die een spaarhypotheek met tien jaar vaste rente wil, kan deze het beste afsluiten bij de Rabobank. Dat concludeert de Consumentenbond in de Geldgids van juni 2011. De spaarvariant van de Rabo OpbouwHypotheek krijgt de hoogste score. Deze hypotheek scoort een 10 op prijs en wordt ook op het gebied van voorwaarden beoordeeld als beste.

 
 

koopwoningen

catch and release, matt simons - lyrics

 

 
    nieuwsbrieven volgen ?