Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
scootmobiel kopen scootmobiel huren  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 
 
Een scootmobiel aanvragen


Een scootmobiel is bedoeld voor mensen met een beperking in loopafstand. Bijvoorbeeld als u niet meer in staat bent om lopend boodschappen te doen. Dit zijn niet noodzakelijk ook mensen die een rolstoel gebruiken. Soms kan iemand zich in huis prima verplaatsen, maar kan buitenshuis niet ver genoeg komen. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld door gewrichtsproblemen, rugproblemen, bekkenproblemen, etc. U heeft geen rijervaring (b.v. in een auto of op een brommer) nodig om een scootmobiel te leren gebruiken.


Aanvragen scootmobiel
Een scootmobiel wordt vergoed door de gemeente. Bij het aanvragen onderzoekt een arts of u echt behoefte en dus recht heeft op een scootmobiel. Bij een positief oordeel wordt samen met de leverancier en ergotherapeut onderzocht welke scootmobiel voor u het beste is.
 
Als u van de gemeente reiskostenvergoeding ontvangt voor regionaal vervoer, dan kunt u hierop gekort worden, omdat u met een scootmobiel de regio kunt bereiken.
 
Wilt u een scootmobiel aanvragen via de gemeente?
U wilt misschien een scootmobiel aanvragen via de WMO. Deze wet zorgt voor eventuele vergoeding van uw scootmobiel. Met het aanvragen van een scootmobiel via de gemeente dient u er wel rekening mee te houden dat het hier een zeer lang traject betreft.
Hoe kunt u een scootmobiel aanvragen?
Voor het aanvragen van een scootmobiel via de WMO kunt u naar de gemeente gaan. De gemeente voorziet u van alle formulieren die nodig zijn. U vindt hierop alle gegevens die u voor het aanvragen van een scootmobiel in moet vullen. Vindt u het aanvragen van een scootmobiel via de gemeente te ingewikkeld, dan kunt u tot particuliere aanschaf over gaan.

 

 

aanbouw
dakkapel

 

 
 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?