Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noordholland Noordbrabant Overijssel Utrecht Zeeland Zuidholland
scootmobiel kopen scootmobiel huren  
Freeline skates DE RAGE VAN 2015 !!!! klik hier

 

Een scootmobiel opvoeren

De maxium snelheid scootmobiel mag 18 km p/uur bedragen. Veel scootmobielen kunnen niet harder als 15 km p/uur. Veel gemeenten laten de in bruikleen gestelde scootmobielen afstellen op 13km/p uur omdat dan schijnbaar de accu,s langer mee gaan.Ik rijd dus 16 km p/uur en vind dat gezien je met ongeveer fietssnelheid rijd dit een goede snelheid waarmee je zoals dat heet je aan het verkeer kan aanpassen.Maar je zal per gebruiker moeten kijken wat zijn mogelijkheden zijn.
In mijn gemeente heeft het ROG die voor de gemeente de toewijzingen etc. regelt in hun nieuwsbrief de gebruikers het advies gegeven en gesteld dat men in principe op het trottoir diend te rijden. Wij gaan de gemeente hier zeker een brief over schrijven, wij zijn van mening dat dit onveilig is zowel voor de scootmobilist als de voetgangers.Wij vinden dit een niet juist advies. Weet men ook dit soort vreemde adviesen voor scootmobilisten laat het eens weten.

Bij het opvoeren van de snelheid van de scootmobiel, moet je wel rekening houden dat de motoren, wel snel oververhit kunnen raken.

 

 

 

aanbouw
dakkapel

 
 

catch and release, matt simons - lyrics

 

 

    nieuwsbrieven volgen ?